Германска авиокомпания е отказала помощ на сина на българския посланик в

...
Германска авиокомпания е отказала помощ на сина на българския посланик в
Коментари Харесай

Голяма авиокомпания е отказала помощ на сина на български посланик в САЩ, причината: България е част от Руската федерация!

Германска авиокомпания е отказала помощ на сина на българския дипломат в Съединени американски щати Георги Панайотов. Като причина от компанията са оповестили, че България е част от Руската федерация. Това разгласи на страницата си във Facebook Георги Панайотов.

" Изпращам сина си в България за Коледа. Лети с Луфтханза през Франкфурт за София. Поръчвам му компаньон, който да го поеме от идващия аероплан от Вашингтон във Франкфурт и да го заведе до излитащия аероплан за София, тъй като летището във Франкфурт е голямо, Тео е на 12 години и в никакъв случай не е пътувал самичък. Услугата е платена и компанията удостоверява. В деня на заминаването ми се сервира, че услугата (съдействие на 12-годишно дете) е анулирана.

Цитираната от ЛУФТХАНЗА причина е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!! Не е анекдот, а автентичен случай, който ми скъса нервите и травмира детето. Толкова по въпроса за немската пунктуалност! Какво се е случило с Луфтханза?! ", написа Георги Панайотов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР